Καρτέλα προϊόντος

1100300055


RUFAST NOVA EWacrinathrin 2,25% + abamectin 1,26%
υγρό γαλακτωματοποιήσιμο

Φιάλη  200  κ.εκ. (ανά 24)
Φιάλη  500  κ.εκ. (ανά 12)
Φιάλη 1  λίτρου   (ανά 12)

Καλλιέργειες: Αγγούρι υπαίθρου, Αμπέλι, Αχλαδιά, Δαμασκηνιά, Καλλωπιστικά, Μαρούλι, Νεκταρινιά, Πεπόνι, Ροδακινιά, Φράουλα υπαίθρου, Λυκοτρίβολο, Σκαρόλα, Αντίδι κατσαρό, Ταραξάκο, Κοκκινόφυλλο κιχώριο, Αγριοράδικα

ετικέτα 042018 τροποποίηση τροποποίηση τροποποίηση τροποποίηση Αλλαγές στις οδηγίες χρήσειςΠροσοχή! Η χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας. Τα στοιχεία που αναφέρονται στην ιστοσελίδα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις αναγραφόμενες, επί της ετικέτας, οδηγίες χρήσεως. Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση.
Τελευταία
νέα

Τα τελευταία νέα τις εταιρείας μας Προβολή >>

Αυτόματο
Πότισμα

Τα πάντα γύρω από το αυτόματο πότισμα του μπαλκονιού και του κήπου σας! Διαμορφώστε το σύστημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Μάθετε περισσότερα »

Συμβουλές
Προτάσεις

Συμβουλές και έξυπνες «πράσινες λύσεις» για τον κήπο, το μπαλκόνι, την βεράντα. Μοναδικές προτάσεις φυτού, άρδευσης, γλάστρας, διακόσμησης. Μάθετε περισσότερα »