Καρτέλα προϊόντος

1100300039


VOLUR 2,5WGlambda-cyhalothrin 2,5%
εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι

Σακκίδιο  100  γρ. (ανά 30)
Σακκίδιο  200  γρ. (ανά 17)
Σακκίδιο  400  γρ. (ανά 20)
Σακκίδιο  600  γρ. (ανά 10)

περισσότερες πληροφορίες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Καλλιέργειες: Αγγούρι υπαίθρου, Αγγούρι θερμοκηπίου, Αμπέλι, Αχλαδιά, Βαμβάκι, Ελιά, Κολοκύθι υπαίθρου, Λάχανο, Μελιτζάνα, Μηλιά, Νεκταρινιά, Πατάτα, Ροδακινιά, Τομάτα υπαίθρου, Τομάτα θερμοκηπίου, Μελιτζάνες θερμοκηπίου, Κολοκύθι θερμοκηπίου, Φοινικοειδή

Εχθροί - Ασθένειες: Σκαθάρι Φοίνικα

ετικέτα 102017 ετικέτα 102017 έγκριση τροποποίηση τροποποίηση τροποποίηση δελτίο δεδομένων ασφαλείας 102017Προσοχή! Η χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας. Τα στοιχεία που αναφέρονται στην ιστοσελίδα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις αναγραφόμενες, επί της ετικέτας, οδηγίες χρήσεως. Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση.
Τελευταία
νέα

Τα τελευταία νέα τις εταιρείας μας Προβολή >>

Αυτόματο
Πότισμα

Τα πάντα γύρω από το αυτόματο πότισμα του μπαλκονιού και του κήπου σας! Διαμορφώστε το σύστημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Μάθετε περισσότερα »

Συμβουλές
Προτάσεις

Συμβουλές και έξυπνες «πράσινες λύσεις» για τον κήπο, το μπαλκόνι, την βεράντα. Μοναδικές προτάσεις φυτού, άρδευσης, γλάστρας, διακόσμησης. Μάθετε περισσότερα »