Καρτέλα προϊόντος

1100100016


FENFEN 24 ECoxyfluorfen
υγρό γαλακτωματοποιήσιμο

Φιάλη  250  κ.εκ.  (ανά 40)  
Φιάλη  500  κ.εκ.  (ανά 20)  
Φιάλη  1  λίτρου  (ανά 20)   

περισσότερες πληροφορίες στο Υπουργείο Αγροτικής ΑνάπτυξηςΚαλλιέργειες: Αγκινάρα, Αμπέλι, Αχλαδιά, Βερικοκιά, Βυσσινιά, Γκρέιπ Φρουτ, Δαμασκηνιά, Ελιά, Ηλιάνθος, Κερασιά, Κιτριά, Κορομηλιά, Κουνουπίδι, Κρεμμύδι, Λάχανο, Λεμονιά, Μανταρινιά, Μελιτζάνα, Μηλιά, Νεκταρινιά, Πορτοκαλιά, Ροδακινιά

ετικέτα 102017 τροποποίηση τροποποίηση δελτίο δεδομένων ασφαλείας 102017Προσοχή! Η χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας. Τα στοιχεία που αναφέρονται στην ιστοσελίδα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις αναγραφόμενες, επί της ετικέτας, οδηγίες χρήσεως. Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση.
Τελευταία
νέα

Τα τελευταία νέα τις εταιρείας μας Προβολή >>

Αυτόματο
Πότισμα

Τα πάντα γύρω από το αυτόματο πότισμα του μπαλκονιού και του κήπου σας! Διαμορφώστε το σύστημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Μάθετε περισσότερα »

Συμβουλές
Προτάσεις

Συμβουλές και έξυπνες «πράσινες λύσεις» για τον κήπο, το μπαλκόνι, την βεράντα. Μοναδικές προτάσεις φυτού, άρδευσης, γλάστρας, διακόσμησης. Μάθετε περισσότερα »